Hvad er WildSchool?

Vi søger Danmarks sejeste unge! Er det dig?


Wildschool er Danmarks vildeste konkurrence for alle unge i alderen 14-18 år. Hvert år leder Wildschool efter de sejeste unge i hele landet, der sammen med WWF Verdensnaturfonden skal med ud til et af verdens brændpunkter for at sætte fokus på forskellige temaer og problemer i forhold til truede dyr, klima og miljø. WWF Wildschool er en del af WWF Danmark, som du kan læse mere om HER.


Hvem er Wildlife Fighters?


En Wildlife Fighter skal hjælpe WWF Verdensnaturfonden med at formidle sagen ud til danskerne, og gøre dem opmærksomme på en problematik der kræver særligt fokus. Det kan ske både gennem skrevne artikler og videodagbøger, men du skal også selv i medierne og fortælle om vigtigheden af WWF’s arbejde, når du enten bliver interviewet til skrevne medier, er live igennem i radioen, eller når du er i studiet hos Go’ Morgen Danmark.

En Wildlife Fighter er god foran et kamera, han/hun mestrer kunsten at skrive artikler, som fanger læseren, og så har en Wildlife Fighter en naturlig eventyrlyst og det mentale overskud til at fortsætte, selv om det kan være både koldt og træls.

Hvert år caster WWF Verdensnaturfonden en gruppe unge, der skal med på BaseCamp i en af landets dyreparker eller zoologiske haver. For at komme med på BaseCamp skal du først og fremmest tilmelde dig her på siden, og efterfølgende igennem nogle auditions. Hvis du bliver udvalgt, vil du blive testet på psyke, fysik og samarbejdsevne – og så bliver du uddannet til det, vi kalder ’Wildlife Fighter’. Som Wildlife Fighter får du muligheden for at komme helt tæt på naturen og dyrene, opleve problemerne på egen hånd, og ikke mindst få en vild oplevelse, du aldrig glemmer.

Det er de bedste og sejeste unge, der brænder for sagen, som går videre til BaseCamp og får muligheden for at komme med på årets ekspedition.